Kontakt

Telefon: 040-209-130

E-pošta: agencija.hiske@gmail.com

Si želite prodati vašo nepremičnino? Želite nepremičninsko agencijo, kjer vam bo nepremičninski posrednik prisluhnil, vam svetoval ter s svojim znanjem, izkušnjami in osebnim pristopom poskrbel za varno prodajo vaše nepremičnine
Iščete nepremičninsko agencijo? Pokličite 040-209-130 in pridem do vas.
Iščete NEPREMIČNINSKEGA POSREDNIKA NA KOROŠKEM (Muta, Vuzenica, Radlje ob Dravi, Podvelka, Slovenj Gradec, Dravograd, Ravne na Koroškem, Prevalje, Mežica, Črna na Koroškem) ali NEPREMIČNINSKEGA POSREDNIKA V PODRAVSKI REGIJI (Maribor, Pesnica, Kungota, Duplek, Selnica ob Dravi, Ruše, Hoče, Lovrenc na Pohorju…) ali kje drugje v Sloveniji pa ne veste katerega izbrati?

Vabim vas, da me pokličete na telefonsko številko 040-209-130 (Erik Krautberger – nepremičninski posrednik), mi pišete preko elektronske pošte na agencija.hiske@gmail.com ali pa preko FB strani Agencija Hiške ter mi zaupate vaše želje. S svojim znanjem, strokovnostjo in izkušnjami, vam ponujam celovite rešitve na področju nepremičninskega posredovanja.

Ko se sprašujete kako do NEPREMIČNINSKE AGENCIJE NA KOROŠKEM ali kako do NEPREMIČNINSKE AGENCIJE V PODRAVSKI, SAVINSKI ALI KATERIKOLI DRUGI REGIJI ali pa kateri NEPREMIČNISKI AGENT, si bo prizadeval za čim hitrejšo, strokovno, natančno prodajo vaše nepremičnine za pravo ceno ter bo ob tem poskrbel za varen prenos lastninske pravice, vam ponujam odgovor:

Agencija HIŠKE
Erik Krautberger s.p. (nepremičninski posrednik/nepremičninski agent)
Tel.: 040-209-130

Ko iščete naslednje:
Nepremičnine KOROSKA,
Nepremičnine PODRAVSKA,
Nepremičnine MARIBOR,
Nepremičnine SAVINJSKA, ALI KJE DRUGJE…
Ko iščete nepremičninsko agencijo s strokovnim znanjem, osebnim pristopom in izkušnjami, ki bo poskrbela za varno prodajo vaše nepremičnine, je pravi naslov za vas:

Nepremičninska agencija
Agencija HIŠKE
Erik Krautberger s.p.
Tel.: 040-209-130